Σιταράς Γιώργος
 
             Μηχανολόγος Μηχανικός – Ειδικότητα του η Έρευνα & Ανάπτυξη, η βιομηχανική σχεδίαση καθώς και η δημιουργία λογισμικών εφαρμογών (Softwares). Ο Γιώργος σχεδιάζει, προγραμματίζει και αναπτύσει προϊόντα από το 1997 και αποτελεί βασικό στέλεχος στην ομάδα μας.
            Όταν δεν σχεδιάζει του αρέσει να διαβάζει βιβλία, να πηγαίνει στο θέατρο και να περνάει τις ώρες του με την οικογένειά του. Ενίοτε πηγαίνει για ορειβασία και περπάτημα στη φύση.
 
 
Νικολαΐδης Φίλιππος
 
                Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός – Ειδικότητα του η Έρευνα & Ανάπτυξη, η βιομηχανική σχεδίαση καθώς και η εφαρμογή ιδιαίτερων projects στη βιομηχανία. Ο Φίλιππος σχεδιάζει, προγραμματίζει και αναπτύσει προϊόντα από το 1992 και αποτελεί βασικό στέλεχος στην ομάδα μας.
              Όταν δεν σχεδιάζει του αρέσει να σαλπάρει, ο καπετάνιος περνά τις ώρες του στη θάλασσα είτε αρμενίζοντας με την παρέα του, είτε κάνοντας ιστιοπλοΐα ως παλιός αθλητής.
 
 
 
Τσεκερίδου Όλγα
 
                 Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ειδικότητά της η γραμματειακή υποστήριξη της ομάδας. Έχει το βάρος της οργάνωσής μας καθώς και της τακτοποίησής μας. Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ μας.
                 Πέρα από την x-elixis φροντίζει την οικογένειά της, της αρέσει να διαβάζει και να πηγαίνει εκδρομές.

Gallery

Πληροφορίες Εταιρίας

Έδρα: Μ.Ράλλη 9-11, 58100 Γιαννιτσά, Πέλλα

Τηλ.: 0030 2385 000250

Κιν.:   0030 6946460360

Email: info@x-elixis.gr